Compania MobiFon a lansat un abonament destinat clientilor din mediul de afaceri, care va permite conectarea fara fir a dispozitivelor mobile (laptop-uri, notebook-uri) la reteaua Connex Vodafone. Denumit Vodafone Mobile Connect, abonamentul asigura
Compania MobiFon a lansat un abonament destinat clientilor din mediul de afaceri, care va permite conectarea fara fir a dispozitivelor mobile (laptop-uri, notebook-uri) la reteaua Connex Vodafone. Denumit Vodafone Mobile Connect, abonamentul asigura clientilor serviciilor de tip 3G (generatia a treia) acces rapid la Internet si la aplicatiile companiei, respectiv e-mail, Intranet, calendar, editor de agenda telefonica, SMS sau monitor de trafic de date, furnizand viteze de transfer al datelor de pana la 384 kbps. "Vodafone Mobile Connect este primul dintr-o serie de servicii business pe care le vom aduce pe piata din Romania din portofoliul Vodafone", a afirmat directorul general al MobiFon, Liliana Solomon, citata de Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.