Antrenorul portughez al formatiei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat intr-un interviu acordat cotidianului german "Bild" ca sigur va fi intr-o zi selectionerul reprezentativei Portugaliei. "Da! Voi antrena sigur intr-o zi Portugalia", a raspun
Antrenorul portughez al formatiei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat intr-un interviu acordat cotidianului german "Bild" ca sigur va fi intr-o zi selectionerul reprezentativei Portugaliei. "Da! Voi antrena sigur intr-o zi Portugalia", a raspuns tehnicianul unei intrebari puse de un reporter al publicatiei germane, care a vrut sa afle daca un post de selectioner al echipei nationale l-ar tenta. Mourinho a precizat, totodata, ca nu are nevoie de un model pe plan sportiv: "Tatal meu, Felix, a fost antrenor. Am invatat multe de la el. Pot sa spun ca il apreciez foarte mult pe Fabio Capelllo, dar in realitate nu am nevoie de un model in cariera mea. Prefer sa ma bazez pe propriile mele forte si idei".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.