Nicolae Mischie, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, a fost trimis miercuri in judecata intr-un nou dosar. El este acuzat de abuz in serviciu contra serviciilor publice, instigare la fals si fals in inscrisuri oficiale. Mischie este acuza
Nicolae Mischie, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, a fost trimis miercuri in judecata intr-un nou dosar. El este acuzat de abuz in serviciu contra serviciilor publice, instigare la fals si fals in inscrisuri oficiale. Mischie este acuzat ca a incheiat in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Gorj un contract de modernizare a mai multor drumuri judetene, iar pretul platit pentru lucrari a fost supraevaluat.
Anchetatorii spun ca prejudiciul total creat se apropie de 10 miliarde de lei vechi. In acelasi dosar au fost cercetate 27 de persoane. Alaturi de Nicolae Mischie, a mai fost trimis in fata judecatorilor si Relu Stefanoiu, patronul firmei care a executat lucrarile de modernizare a drumurilor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.