Sud-africanul Andre Thysse este noul adversar al boxerului roman Lucian Bute in gala profesionista ce va avea loc la Centre Bell din Montreal, pe 24 martie, in limitele categoriei super-mijlocie, informeaza presa canadiana. Bute, care a castigat toat
Sud-africanul Andre Thysse este noul adversar al boxerului roman Lucian Bute in gala profesionista ce va avea loc la Centre Bell din Montreal, pe 24 martie, in limitele categoriei super-mijlocie, informeaza presa canadiana. Bute, care a castigat toate cele 15 meciuri la profesionisti prin KO, trebuia sa-l intalneasca la data respectiva pe argentinianul Hector Javier Velazco (33 victorii - 5 infrangeri - 1 meci egal, 15 victorii prin KO), dar sud-americanul a declarat forfait dupa ce si-a fracturat mana la un antrenament. In cele 24 de meciuri sustinute pana acum ca profesionist, Thysse a infruntat mai multi adversari de prim rang, ultimul fiind germanul Markus Beyer, actualul campion mondial al categoriei super-mijlocie, versiunea WBC, in fata caruia a pierdut greu, prin decizie, in anul 2004. Sud-africanul a disputat ultimul sau meci pe 4 februarie, la Dusseldorf, fiind invins la puncte, dupa 12 reprize, de un alt boxer german, Jurgen Brahmer. "Lucian va urca in ring in fata unui adversar mai dificil decat cel pe care urma sa-l infrunte initial. Thysse are reputatia de a-si intimida adversarii, iar Lucian trebuie sa se astepte la o lupta lunga si grea", a declarat antrenorul lui Bute, Stephan Larouche, care spera, totusi, ca elevul sau sa obtina o victorie prin KO in fata sud-africanului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.