Autoturismele noi de import achizitionate in leasing pe piata romaneasca au totalizat, in primele doua luni, 7.540 de unitati, cu peste 25% mai mult decat in perioada similara a anului 2005, indica datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor d
Autoturismele noi de import achizitionate in leasing pe piata romaneasca au totalizat, in primele doua luni, 7.540 de unitati, cu peste 25% mai mult decat in perioada similara a anului 2005, indica datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA). Desi volumul masinilor straine vandute in leasing a crescut cu 25,8%, acest segment de finantare a pierdut teren in fata creditului bancar si a platii pe loc. In cazul autoturismelor noi importate, leasingul a avut o pondere de 51%, in scadere cu 7 puncte procentuale fata de acelasi interval din 2005. Majoritatea clientilor societatilor de leasing au ales Skoda - 1.093 de unitati, aceasta marca reprezentand circa 14,5% din totalul de autoturisme straine achizitionate in leasing. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.