Bodgan Lobont are ganduri mari. Jucatorul Fiorentinei a declarat intr-un interviu acordat cotidianului La Nazione ca viseaza sa ajunga cel mai bun portar din lume. Romanul ramane insa cu picioarele pe pamant si recunoaste ca are de strabatut un d
Bodgan Lobont are ganduri mari. Jucatorul Fiorentinei a declarat intr-un interviu acordat cotidianului La Nazione ca viseaza sa ajunga cel mai bun portar din lume.

Romanul ramane insa cu picioarele pe pamant si recunoaste ca are de strabatut un drum lung pentru a-si atinge scopul.
FARA EMOTII. Intrebat despre meciul sau de debut in Serie A, cel cu Udinese, Lobby a declarat ca nu a avut deloc emotii. ""Mi-am spus: fii tu insuti si nu ai nimic de pierdut. Demonstreaza ca ai valoare. Eram fericit, si ca sa fiu sincer, sunt stimulat cand intru in poarta. De aceea am si venit in Italia."" Lobont a adaugat ca a trecut fara prea mari probleme si peste greseala din meciul cu Siena: ""Cand ai comis o eroare este inutil sa plangi prea mult. Am incercat sa raman concentrat pe mai departe si sa imi ajut echipa. Am tras linie si am luat-o de la zero"".
REFERINTE. Despre antrenorul sau, Cesare Prandelli, portarul roman spune ca este un om deosebit. ""Inainte de a veni la Florenta am vorbit cu Chivu si Mutu. Ei l-au descris exact. Este o persoana care stie sa obtina maximum de la altii. Este un om special si in afara terenului. Este ca un tata pentru jucatori"", a concluzionat Lobont.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.