Din dorinta de a veni in sprijunul pietii, Romexpo, organizeaza incepand cu acest an o serie de manifestarii focalizate pe doua componente principlale ale activitatii de constructii si anume Construct Expo Antrepenor si respectiv Construct Expo Ambie
Din dorinta de a veni in sprijunul pietii, Romexpo, organizeaza incepand cu acest an o serie de manifestarii focalizate pe doua componente principlale ale activitatii de constructii si anume Construct Expo Antrepenor si respectiv Construct Expo Ambient. Prima manifestare a avut parte ieri si de o prezentare complexa facuta in prezenta principalilor organizatori si anume Catalin Trifu si Mariana Dicianu directori in cadrul Romexpo, vicepresedintele Patronatului Societatilor din Constructii, Razvan Niculescu Aron, director coordonator in cadrul Bancii de Informatii in Constructii, arhitectura si urbanism, Marius Smighelski, Dana Sofia, director executiv al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Centrale Termice, etc.
Construct Expo Antrepenor se afla la a XIII-a editie si se va desfasura in perioada 22-25 martie la complexul expozitional Romexpo. Editia din acest an reuneste la prima sa intalnire cu specialisti 612 de firme, din care 488 romanesti si 124 straine din 22 de tari.
Tematica expozitiei va fi axata pe produse si sisteme pentru constructii, amenajari exterioare edilitare, utilaje industriale si echipare de santier etc. Tot in cadrul manifestarii va fi marcata pe 23 martie si ziua arhitectului, si tot ca o noutate, cu sprijinul Bicau-Banca de Informatii in Constructii un website interactiv. Parerea unanima a participantilor si organizatorilor si preocuparea fundamentala este aceea ca ne pregatim pentru integrare, iar ceea ce se va vedea la targ va dovedi din acest punct de vedere ca suntem pregatiti.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.