Chibrituri din zahar ars In cofetaria din Barcelona a australienilor Tommy Tang si Chris King este expus un pachet urias de chibrituri realizat din zahar ars. Cofetaria ""Papabubble"" este un adevarat rai pe pamant pentru iubitorii de dulciuri.

Chibrituri din zahar ars

In cofetaria din Barcelona a australienilor Tommy Tang si Chris King este expus un pachet urias de chibrituri realizat din zahar ars. Cofetaria ""Papabubble"" este un adevarat rai pe pamant pentru iubitorii de dulciuri.

S-au topit instrumentele

O orchestra suedeza care interpreta muzica clasica la instrumente realizate din gheata a fost nevoita sa-si opreasca primul concert pentru ca un fluier s-a topit din cauza caldurii degajate de rasuflarea instrumentistului. Concertul s-a desfasurat intr-un gigantic iglu ridicat in orasul Pitea.

Germania - Reconversie pentru prostituate
In Germania, practicantele celei mai vechi meserii din lume dispun de o oferta de reconversie profesionala in asistente pentru sanatoriile de geriatrie, informeaza Rompres. Programul este finantat de biserica si de Uniunea Europeana si are drept obiectiv rezolvarea problemei privind ocuparea locurilor de asistente la mai multe sanatorii si spitale geriatrice din regiune, in timp ce ofera si o alternativa profesionala demna de luat in considerare pentru prostituate.
Divort - Phil Collins se desparte de sotie
Cantaretul Phil Collins s-a despartit de sotia sa, Orianne, cu care e casatorit de sase ani, motivand ca acest lucru este in interesul celor doi copii mici pe care ii au. Fostul solist al trupei Genesis a mai fost casatorit de doua ori inainte de a se insura cu Orianne. Reprezentantul acestuia, Mara Bauxbaum, a dezvaluit ca cei doi locuiau separat de la inceputul anului si sustine ca despartirea lor nu este un soc pentru nimeni. ""Au decis, in interesul celor doi copii ai lor, ca este mai bine sa se desparta. Amandoi sunt tristi ca s-a ajuns la asa ceva, dar pentru ei prioritare sunt bunastarea si fericirea copiilor, astfel ca vor ramane prieteni foarte buni si parinti iubitori"", a explicat Bauxbaum.
Rubrica realizata
de Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.