Ministerul Transporturilor a convenit cu institutiile financiare europene, in special cu Banca Europeana de Investitii, asupra unor "clauze contractuale mai dure" in cazul in care firmele care castiga licitatii pentru proiecte de infrastructura nu is
Ministerul Transporturilor a convenit cu institutiile financiare europene, in special cu Banca Europeana de Investitii, asupra unor "clauze contractuale mai dure" in cazul in care firmele care castiga licitatii pentru proiecte de infrastructura nu isi indeplinesc obligatiile.
"In ceea ce priveste neindeplinirea obligatiilor contractuale ale firmelor care executa lucrari de constructii si reparatii pe DN6 (Craiova - Drobeta Turnu Severin, n.r.), am discutat cu constructorii si am intocmit un calendar de lucru pe baza caruia vor fi definitivate lucrarile", a afirmat Gheorghe Dobre, ministrul de resort, citat de Mediafax.
El a dat ca exemplu lucrarile de reabilitare a DN6, incepute in anul 2003. Lucrarile nu sunt terminate in termenul prevazut, sau acolo unde sunt in faza de receptie, au fost constatate o serie de probleme de ordin tehnic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.