Cel mai valoros jucator din Divizia A, Catalin Burlacu, a fost prezent, marti seara, in premiera pentru baschetul romanesc, in echipa vedetelor Batranului Continent la All Star Game-ul organizat de FIBA-Europe in Palatul Sporturilor din Limassol. Din
Cel mai valoros jucator din Divizia A, Catalin Burlacu, a fost prezent, marti seara, in premiera pentru baschetul romanesc, in echipa vedetelor Batranului Continent la All Star Game-ul organizat de FIBA-Europe in Palatul Sporturilor din Limassol. Din pacate pentru reprezentantul nostru, echipa Europei a cedat in fata selectionatei mondiale, cu scorul de 89-97, la capatul unui spectacol baschetbalistic la care a luat parte timp de 13 minute si jucatorul echipei CSU Asesoft Ploiesti. Castigator al FIBA Challenge Cup si finalist al Conferintei de Sud din aceeasi competitie in 2005, Burlacu a fost convocat in echipa Europei cu doar patru zile inaintea evenimentului din Cipru, dupa ce vedeta echipei ruse Dinamo St. Petersburg, Vladimir Veremeenko, a informat FIBA-Europe ca nu va raspunde invitatiei deoarece se afla in pregatire cu echipa de club pentru finalul cupelor europene. In fata a peste 6000 de spectatori, Burlacu a fost introdus pe teren de antrenorii greci Fotsis Katsikaris si Panagiotis Yiannakis in sfertul al doilea, la scorul de 31-24 pentru selectionata mondiala, si a jucat 13 minute, timp in care si-a trecut in cont trei puncte, doua recuperari si o interceptie. Conform datelor statistice, letonul Kaspars Kambala a fost cel mai valoros european, cu 21 puncte si 8 recuperari, in vreme ce americanul Marcus Hatten, cu 17 puncte, s-a remarcat la "Restul Lumii". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.