Pugilistul roman Lucian Bute, detinatorul centurii continentale NABF, va incrucisa manusile cu sud-africanul Andre Thysse, in gala profesionista care va avea loc in "Centre Bell" din Montreal, pe data de 24 martie, in limitele categoriei super-mijloc
Pugilistul roman Lucian Bute, detinatorul centurii continentale NABF, va incrucisa manusile cu sud-africanul Andre Thysse, in gala profesionista care va avea loc in "Centre Bell" din Montreal, pe data de 24 martie, in limitele categoriei super-mijlocii, informeaza clubul canadian Interbox. Cel mai valoros pugilist roman al momentului, care a castigat toate cele 15 meciuri disputate in cariera profesionista prin KO, ar fi trebuit sa-l intalneasca la data respectiva pe "veteranul" argentinian Hector Javier Velazco (39 de meciuri, 33 victorii, 15 prin KO), dar agentul sportivului sud-american a anuntat ca acesta si-a fracturat mana la un antrenament si nu va putea urca in ring la Montreal. Noul adversar al lui Bute are 24 de meciuri disputate la profesionisti, adunand 19 victorii, printre care 11 prin KO, iar de-a lungul timpului a boxat cu mai multi adversari de calibru, printre care danezul Mikkel Kessler si ex-campionul mondial Markus Beyer. "Lucian va urca in ring in fata unui adversar mai dificil decat cel pe care urma sa-l infrunte initial. Thysse are reputatia de a-si intimida adversarii, iar Lucian trebuie sa se astepte la o lupta lunga si grea", a declarat antrenorul Stephan Larouche, care spera ca elevul sau sa obtina o noua victorie prin KO. Totodata, Interbox a mai anuntat ca in cadrul aceleiasi gale, Adrian Diaconu se va intalni cu americanul Max Heyman, iar Ion Ionut "Jo Jo Dan" cu mexicanul Ulises Jimenez. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.