Reconectarea clientilor RomTelecom din Buzau va fi efectuata numai pe baza unei adrese oficiale trimise companiei de catre Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI), potrivit unui comunicat al RomTelecom. Marti a avut
Reconectarea clientilor RomTelecom din Buzau va fi efectuata numai pe baza unei adrese oficiale trimise companiei de catre Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI), potrivit unui comunicat al RomTelecom. Marti a avut loc, la sediul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), o intalnire intre reprezentanti ai RomTelecom, MCTI, IGCTI si MobiFon pe tema utilizarii frecventelor, care deservesc 21.000 de familii din zone rurale aflate in judetele Buzau, Alba si Cluj. "Aceasta intalnire s-a finalizat fara sa existe inca o decizie clara pentru clientii RomTelecom", se precizeaza in comunicat. In document se arata ca RomTelecom isi reafirma disponibilitatea in vederea identificarii unei solutii pentru abonati din zonele rurale ale judetelor Alba, Buzau si Cluj, care ar trebui sa ia in considerare si faptul ca operatorul national de telefonie fixa si-a asumat deja obligatii financiare considerabile, de peste 38 milioane de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.