In tara
Cerul se va innora treptat in toate regiunile. Vor fi precipitatii pe arii extinse - la inceput in jumatatea de sud-vest a tarii, apoi si local in restul teritoriului. Acestea vor fi mixte in sud-vest si sud si mai ales sub forma
In tara
Cerul se va innora treptat in toate regiunile. Vor fi precipitatii pe arii extinse - la inceput in jumatatea de sud-vest a tarii, apoi si local in restul teritoriului. Acestea vor fi mixte in sud-vest si sud si mai ales sub forma de ninsoare in celelalte regiuni. Vantul va avea intensificari la munte. Temperaturile minime se vor incadra intre -10 si -2 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade.
La Bucuresti
Cerul se va innora treptat, iar spre seara vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de -4 - -3 grade. Temperatura maxima se va situa in jur de 3 grade.
Sursa: Internet


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.