Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a precizat, ieri, ca Biroul permanent a decis ca plenul sa se pronunte in sensul retrimiterii la Comisia juridica a unei legi careia i-a fost adoptat doar titlul, textul proiectului fiind respins la v
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a precizat, ieri, ca Biroul permanent a decis ca plenul sa se pronunte in sensul retrimiterii la Comisia juridica a unei legi careia i-a fost adoptat doar titlul, textul proiectului fiind respins la vot. Este vorba despre proiectul de lege privind aprobarea OUG nr. 58/2005 pentru modificarea Legii nr.301/2004 - Codul penal si a Legii nr.294/2004 privind executarea pedepselor si a masurilor dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal."Am hotarat ca mergem pentru un vot in plen, in sensul retrimiterii la comisie, astfel incat sa vedem daca poate fi corectat continutul acestei legi sau daca este cazul sa modificam titlul legii", a spus Adrian Nastase. Camera Deputatilor a dezbatut pe articole, in sedinta din 9 februarie, proiectul de lege, adoptand titlul proiectului, dar respingand articolul unic de aprobare a OUG. Initial, Comisia juridica a propus adoptarea proiectului de lege, in forma adoptata de Senat. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat in varianta Guvernului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.