Florian Pittis este un tatic foarte mandru. Minunile ""copilului"" Radio3net au ajuns pana la urechile EBU (European BroadCasting Union - Uniunea europeana a difuzorilor radio si tv). PREMIANTII. La intalnirea anuala EBU, care va avea loc la Gene
Florian Pittis este un tatic foarte mandru. Minunile ""copilului"" Radio3net au ajuns pana la urechile EBU (European BroadCasting Union - Uniunea europeana a difuzorilor radio si tv).
PREMIANTII. La intalnirea anuala EBU, care va avea loc la Geneva, intre 22 si 23 martie, a fost invitat si ""postul uimitor, Radio3net"", asa cum l-au descris specialistii straini. Desi are doar un an si patru luni, www.radio3net.ro a reusit sa revolutioneze sistemul radio pe internet. Motu Pittis & Co. merita asadar sa prinda trenul de Geneva, unde specialistii abia asteapta sa-i cunoasca pe cei responsabili de Radio3net, un radio cu 109 de posturi! Dupa aceasta recunoastere din partea EBU, Motu este fericit ca cineva apreciaza munca a noua oameni care conduc cu brio o institutie media. Pe langa activitatea principala, emisia in direct, echipa Radio3net are grija de ""library"", un fel de depozit, unde puteti accesa rapid lucruri pe care nu le gasiti in alta parte. De exemplu, un site dedicat exclusiv lui Mircea Eliade. Daca va conectati la www.radio3net.ro, aveti la dispozitie (atentie, in sase limbi!) biografia, opera lui Eliade si chiar un interviu cu marele savant si scriitor, realizat de Monica Lovinescu la Radio Europa Libera. Dupa ce site-ul inchinat lui Mozart a fost distins cu Premiul de Excelenta de IDG PC World, asteptam ca si site-ul lui Mircea Eliade sa fie premiat. (D.A.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.