Editia 2006 a Festivalului Caragiale a trezit deja interesul a numerosi artisti plastici din toata lumea, desi pana la data cand festivalul "isi va deschide portile" mai sunt cateva luni bune. Desfasurat, din cauza resurselor limitate ale organizator
Editia 2006 a Festivalului Caragiale a trezit deja interesul a numerosi artisti plastici din toata lumea, desi pana la data cand festivalul "isi va deschide portile" mai sunt cateva luni bune. Desfasurat, din cauza resurselor limitate ale organizatorilor, doar pe internet, editiile de pana acum au adunat cea mai mare colectie de portrete din lume ale unei personalitati ale culturii universale.
Cele peste 1200 de lucrari primite in decursul ultimelor editii, semnate de artisti din 120 de tari de pe cinci continente, alaturi de portrete ale lui Caragiale care continua sa soseasca pe adresa festivalului din acest an, pot fi admirate la adresa web http:// www.caricatura.ro/expo_car.htm. Cu umor amar, Nicolae Ionita, presedintele Asociatiei Caricaturistilor CRN, are un mesaj de transmis: "Tuturor celor care cred ca atata timp cat ei ignora efortul nostru, acest efort nu face doua parale, le uram toate cele bune". Colectia Caragiale, mereu actualizata, va asteapta, in lipsa unei sali de expozitie, la adresa web de mai sus. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.