Dragoste si circ Derek Llewellin si Amelia Wood, absolventi ai Institutului National de Arta a Circului din Australia, repeta pentru numarul ""Love Happens"" (in traducere libera ""Dragostea te ia prin surprindere""). Nunta la fast-food Un c

Dragoste si circ

Derek Llewellin si Amelia Wood, absolventi ai Institutului National de Arta a Circului din Australia, repeta pentru numarul ""Love Happens"" (in traducere libera ""Dragostea te ia prin surprindere"").

Nunta la fast-food

Un cuplu din Statele Unite s-a hotarat sa faca ""pasul cel mare"" intr-un fast-food. Trisha Lynn Esteppe si Tyree Henderson s-au casatorit intr-un McDonalda€™s din localitatea Fairbon, adica in locul in care s-au intalnit pentru prima oara in urma cu trei ani. Mireasa a declarat ca nu-si putea imagina un loc mai romantic pentru casatorie.

SUA - Simpsonii, mai tari decat Constitutia
Americanii stiu mai multe despre serialul de televiziune ""Familia Simpson"" decat despre Primul Amendament din propria Constitutie, transmite BBC News Online. Numai unul din cinci respondenti a fost in stare sa numeasca mai mult de o libertate garantata de acest act. In schimb, mai mult de jumatate dintre cei chestionati au putut sa-si aduca aminte numele a cel putin doua personaje din serialul de desene animate. O alta concluzie a anchetei, realizata prin telefon, pe 1.000 de adulti alesi la intamplare, si cu marja de eroare de 3%, a fost ca 22% dintre americani stiu cum ii cheama pe toti cei cinci Simpsoni. Dar numai 1 din 1.000 a reusit sa numeasca toate cele cinci libertati garantate de Primul Amendament.
Gramatica - Falsificator tradat de ortografie
Un pakistanez pe nume Fazal Ur Rehman, tradat de greselile de ortografie de pe stampilele din pasaportul sau, a fost condamnat de un tribunal din Nicosia la opt luni de inchisoare pentru fals si uz de fals, relateaza Reuters. Pakistanezul scrisese ""Menister"" in loc de ""Minister""si ""Guvern"" fara ""n"". In afara de aceste greseli, ""pasaportul arata perfect... aproape ca unul original"", a spus un ofiter de politie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.