Un sobor de preoti a sfintit ieri dimineata Stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu" in prezenta finantatorului FC Steaua, Gigi Becali, si a directorului executiv al gruparii "militare", Valeriu Argaseala. Gigi Becali, care afirmase c
Un sobor de preoti a sfintit ieri dimineata Stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu" in prezenta finantatorului FC Steaua, Gigi Becali, si a directorului executiv al gruparii "militare", Valeriu Argaseala. Gigi Becali, care afirmase ca va face acest lucru pentru a alunga toate relele si pentru a avea noroc in urmatoarele meciuri, a cantat si el cu preotii in anumite momente. "Nu este vorba de ghinion. Tot ce am facut a fost cu ajutorul lui Dumnezeu si al lui Iisus Hristos. Nu imi mai este frica nici de Betis Sevilla, adversara din optimile de finala ale Cupei UEFA, nici de nimeni", a spus Gigi Becali. Acesta a participat ieri, alaturi de managerul general Mihai Stoica si de presedintele Marius Lacatus, la inaugurarea noii sali de antrenament situata la tribuna oficiala a stadionului din Bulevardul Ghencea, unde se vor pregati sportivii de la clubul de arte martiale Steaua Wu-Shu, dar si fotbalistii. Gigi Becali a dat cu pumnii in sac, dupa ce a fost provocat de cei prezenti, care i-au spus ca acolo se afla presedintele ANAF, Sebastian Bodu. Practicantul de arte martiale Catalin Zmarandescu a declarat ca sunt cativa fotbalisti care fac pregatire specifica luptatorilor si a spus ca Radoi este "cel mai rau" dintre ei. Zmarandescu i-a mai nominalizat pe fundasul Petre Marin si pe fostul portar al Stelei, bielorusul Vasili Hamutovski. "Il antrenez si pe domnul Gigi Becali. Nu este nici o problema", a precizat Zmarandescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.