Cotidianul spaniol "Marca" sustine in editia sa de ieri ca imprumutul fundasului Cosmin Contra la Getafe nu va fi prelungit, astfel ca jucatorul roman va reveni din sezonul viitor la Atletico Madrid. "Marca" noteaza ca presedintele lui Getafe, Miguel
Cotidianul spaniol "Marca" sustine in editia sa de ieri ca imprumutul fundasului Cosmin Contra la Getafe nu va fi prelungit, astfel ca jucatorul roman va reveni din sezonul viitor la Atletico Madrid. "Marca" noteaza ca presedintele lui Getafe, Miguel Angel Torres, i-a cerut antrenorului Bernd Schuster sa faca o lista cu jucatorii care vor ramane la echipa si in sezonul viitor, iar opt fotbalisti vor parasi gruparea madrilena. Astfel, Torres a decis sa nu prelungeasca imprumuturile lui Calatayud si Contra, care din iunie vor reveni la echipele lor, Malaga, respectiv Atletico. De asemenea, nu vor fi prelungite contractele lui Tena si Cubillo. Alti fotbalisti care vor parasi pe Getafe sunt Gica Craioveanu, care se va retrage din activitate, Jaime Gavilan, imprumutat de la Valencia, Mariano Pernia, transferat la Atletico Madrid, si Riki, care a semnat un precontract cu Parma.
Contra a fost imprumutat la Getafe la inceputul sezonului dupa ce a mai jucat la West Bromwich Albion (Premier League) si "Poli" Timisoara. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.