Presedintele FR Handbal, Cristian Gatu (foto), a trimis, ieri dimineata, pe adresa celor 18 membri ai Consiliului Executiv al IHF, scrisori de sustinere pentru a acorda Romaniei dreptul de organizare a Mondialelor din 2009. "Scrisorile sunt personali
Presedintele FR Handbal, Cristian Gatu (foto), a trimis, ieri dimineata, pe adresa celor 18 membri ai Consiliului Executiv al IHF, scrisori de sustinere pentru a acorda Romaniei dreptul de organizare a Mondialelor din 2009. "Scrisorile sunt personalizate. Am expus fiecarui membru in parte motivele pentru care consideram ca meritam dreptul de organizare al Mondialelor din 2009 si i-am rugat sa tina cont de acestea inainte de vot", a spus fostul mare handbalist. Printre motivele prezentate de Gatu se numara si faptul ca Romania este cvadrupla campioana mondiala la masculin si n-a fost niciodata gazda unui eveniment atat de important, precum si apropiata integrare in UE. Conform calendarului IFH, membrii Consiliului Executiv vor decide organizatoarea CM 2009 la intrunirea programata, in perioada 9-12 martie, sedinta ce va fi prezidata de egipteanul Moustafa Hassan. In cursa pentru organizarea intrecerii mondiale masculine din 2009 au mai ramas Romania, Cehia, Croatia si Grecia, in vreme ce Spania si Africa de Sud s-au retras. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.