Biletele pentru megaconcertul sustinut de artistii britanici la 23 iunie pe Stadionul Lia Manoliu s-au pus in vanzare online de ieri, pe site-ul www.myticket.ro, urmand ca peste sapte zile sa se poata achizitiona si de la punctele de vanzare: Sala Pa
Biletele pentru megaconcertul sustinut de artistii britanici la 23 iunie pe Stadionul Lia Manoliu s-au pus in vanzare online de ieri, pe site-ul www.myticket.ro, urmand ca peste sapte zile sa se poata achizitiona si de la punctele de vanzare: Sala Palatului, Lia Manoliu si Studio Martin.
PRETURI. In Sectorul A, biletul va costa 90 RON, in Sectorul B - 60 RON, la peluza - 110 RON, iar in tribuna, 140 RON. De asemenea, persoanele cu deficiente locomotorii vor beneficia de locuri intr-un perimetru special amenajat, aproape de scena. Evenimentul va incheia sezonul concertelor pe stadion, intrucat Lia Manoliu va fi inchis pentru renovare.
BILETE SECURIZATE. Imprimeria a anuntat ca va tipari 60.000 de bilete securizate, pe hartie si cu cerneala speciala, dar biletele vor avea si cod de bare.
""Pentru depistarea falsurilor vom deplasa la stadion un laborator mobil"", a anuntat Dan Docan, directorul general al Imprimeriei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.