Cu doar cateva ore inainte de programarea la DNA pentru audieri in dosarul "Zambaccian", sotia fostului premier a fost internata de urgenta la Spitalul Floreasca.
Diagnostic: preinfarct
Dana Nastase, sotia presedintelui Camerei Deputati
Cu doar cateva ore inainte de programarea la DNA pentru audieri in dosarul "Zambaccian", sotia fostului premier a fost internata de urgenta la Spitalul Floreasca.
Diagnostic: preinfarct
Dana Nastase, sotia presedintelui Camerei Deputatilor, s-a internat, in noaptea de marti spre miercuri, in sectia de cardiologie a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Directorul adjunct medical Bogdan Oprita a precizat ca Dana Nastase a venit la spital la miezul noptii, acuzand dureri toracice. "Investigatiile arata ca nu are o afectiune coronariana si nici pulmonara, iar durerea s-a remis ca urmare a tratamentului administrat", a precizat Bogdan Oprita. El nu a putut aprecia cat timp va ramane internata Dana Nastase. Potrivit unor surse judiciare, ea urma sa se prezinte, ieri dimineata, la sediul Departamentului National Anticoruptie, institutie care o cerceteaza in acelasi dosar in care si sotul sau - Adrian Nastase - este acuzat de fapte de coruptie. In urma cu mai bine de o saptamana, mai precis pe 20 februarie, a avut loc prima intalnire a Danei Nastase cu procurorii care investigheaza cazul Zambaccian. Alaturi de sotii Nastase, in acest dosar mai sunt urmarite penal si alte persoane, printre care fostul secretar de stat Sergiu Sechelariu, a carui firma a construit blocul din strada Muzeul Zambaccian, proprietarul initial al terenului, Gabriel Bivolaru, fostul consul general al Romaniei la Hong Kong, Ioan Paun, precum si Irina Paula Jianu, fost inspector general de stat. In cazul Zambaccian, procurorii au perchezitionat de mai multe ori imobilul. Marti, anchetatorii au fost si la vila din strada Christian Tell care i-a apartinut matusii Danei Nastase, Tamara Cernasov. In legatura cu aceste descinderi, in 9 februarie, ministrul Justitiei, Monica Macovei, ii ceruse lui Adrian Nastase sa aprobe perchezitionarea a doua din locuintele lui - una situata in Bucuresti si alta in comuna prahoveana Cornu. Cererea de perchezitie i-a fost transmisa lui Nastase la solicitarea procurorului-sef al Departamentului National Anticoruptie, Daniel Morar.
La randul sau Adrian Nastase a afirmat ca starea de sanatate a sotiei nu se datoreaza scandalul in care este implicat
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a recunoscut ieri ca sotia sa Dana are probleme de sanatate. Seful legislativului nu a dorit sa dea vina pentru starea de sanatate precara a sotiei sale, pe scandalul in care este implicat fostul lider al PSD.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.