Conducerea Camerei Deputatilor a decis, ieri, sa acorde o atentie mai mare proiectelor de lege a caror dezbatere se afla in intarziere. Presedintele acestui for a declarat ca din cele 140 de proiecte de lege aflate in dezbatere, 40 au termenul de de
Conducerea Camerei Deputatilor a decis, ieri, sa acorde o atentie mai mare proiectelor de lege a caror dezbatere se afla in intarziere. Presedintele acestui for a declarat ca din cele 140 de proiecte de lege aflate in dezbatere, 40 au termenul de depunere a rapoartelor depasit. Vicepresedintii Camerei au intocmit un material potrivit caruia cauzele principale invocate de Comisiile Permanente pentru intarzierea rapoartelor sunt numarul mare de proiecte de lege prioritare, solicitarile formulate de Guvern pentru amanarea dezbaterilor in vederea corelarii cu alte acte normative sau necesitatea unui timp indelungat pentru documentare si dezbatere. Potrivit materialului, Comisia pentru Industrii si cea pentru Cultura sunt fruntase prin numarul de proiecte care au termenul de dezbatere depasit, urmate de Comisia pentru Agricultura si cea pentru Munca. Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a mai spus ca acest for legislativ urmeaza sa analizeze, in plen, cele 90 de initiative legislative, aflate de mai mult timp pe ordinea de zi a Camerei, care au rapoarte de respingere. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.