China intentioneaza sa investeasca in urmatorii cinci ani 140 de miliarde de yuani (17,4 miliarde de dolari) pentru dezvoltarea infrastructurii de transport aerian, in incercarea de a face fata ritmului alert de crestere din sectorul de profil, infor
China intentioneaza sa investeasca in urmatorii cinci ani 140 de miliarde de yuani (17,4 miliarde de dolari) pentru dezvoltarea infrastructurii de transport aerian, in incercarea de a face fata ritmului alert de crestere din sectorul de profil, informeaza Reuters. Oficialii de la Beijing au in vedere construirea pana in 2010 a 44 de aeroporturi, precum si modernizarea facilitatilor actuale, in special in marile orase. Astfel, numarul de aeroporturi din China se va majora la 186 de unitati. Analistii considera ca ritmul anual de crestere al traficului aerian de persoane si de marfa din China se va plasa la circa 14% pana in 2010, iar numarul total al aeronavelor detinute de companiile de transport aerian se va majora la 1.580 de unitati, comparativ cu 863 aparate in prezent.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.