Box Intre 14 - 19 martie la Varsovia va avea loc un important turneu pugilistic la care au fost invitati si sportivi din tara noastra. Vor face deplasarea: Iuliu Poczo (48 kg), Daniel Enache (57), Radu Zarif si Emilian Stanca (ambii 69), Petrisor Gan
Box Intre 14 - 19 martie la Varsovia va avea loc un important turneu pugilistic la care au fost invitati si sportivi din tara noastra. Vor face deplasarea: Iuliu Poczo (48 kg), Daniel Enache (57), Radu Zarif si Emilian Stanca (ambii 69), Petrisor Gananau (75) si Costica Bejenarau (81). Un alt grup de boxeri din lot se vor afla la un turneu in Croatia. Atletism Foasta campioana europeana la saritura in inaltime, Monica Iagar, initiatoarea primului Grand-Prix organizat in Romania a fost incadrata in Ministerul Administratiei Publice si Internelor, in aceelasi departament cu o alta sportiva de mare prestigiu, canotoarea Elisabeta Lipa. Elena Iagar se va ocupa printre altele de organizarea competitiilor sportive cu participarea angajatilor ministerului. Scrima Locul 5 pentru Mihai Covaliu la turneul de la Seul si Locul 4, echipa de sabie a tarii. De asemenea un loc 8 pentru floretista Roxana Scarlat. Tenis Dora locul 82 in clasamentul ATP Race pentru Andrei Pavel. Pe locul 123 se afla Razvan Sabau, iar pe locul 156, Victor Hanescu. In schimb in topul Entry, Hanescu este pe pozitia 39, Pavel pe 81, iar Sabau pe 115. Rugby Patru echipe ocupa primul loc, la egalitate, in Turneul celor 6 natiuni: Anglia, Franta, Irlanda (31-5 in ultimul meci cu Tara Galilor) si Scotia.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.