Ieri dimineata, la sediul FR Baschet a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din turul secund al Cupei Romaniei, in cursa mai fiind prezente doar sapte echipe din Divizia A. Conform deciziei Biroului Federal, detinatoarea trofeului, CSU Asesoft Plo
Ieri dimineata, la sediul FR Baschet a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din turul secund al Cupei Romaniei, in cursa mai fiind prezente doar sapte echipe din Divizia A. Conform deciziei Biroului Federal, detinatoarea trofeului, CSU Asesoft Ploiesti, este calificata direct in turneul final, in vreme ce, dupa tragerea la sorti de ieri, Dinamo Erbasu va intalni CSM Oradea, Poli Mobitelco Cluj va evolua impotriva Rapid iar CSU Sibiu se va confrunta cu Gaz Metan Medias. Intalnirile se vor disputa pe data de 8 martie, pe terenul echipelor mai slab clasate, adica CSM Oradea, Rapid si Gaz Metan Medias, iar returul este programat pentru 22 martie, urmand ca invingatoarele sa acceada in Final Four. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.