Olanda si Bulgaria, victorii la limita In afara Romaniei si a Sloveniei, care s-au aflat fata in fata in turneul din Cipru, si celelalte componente ale grupei G din preliminariile Euro 2008 au disputat miercuri seara partide amicale. OLANDA. Cea m
Olanda si Bulgaria, victorii la limita
In afara Romaniei si a Sloveniei, care s-au aflat fata in fata in turneul din Cipru, si celelalte componente ale grupei G din preliminariile Euro 2008 au disputat miercuri seara partide amicale.
OLANDA. Cea mai periculoasa rivala a tricolorilor a invins greu, cu 1-0, la Amsterdam, reprezentativa Ecuadorului. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Kuyt, in minutul 48. Partida a consemnat revenirea in nationala a lui Mark van Bommel, dupa opt luni de absenta, cauzata de faptul ca nu a respectat ""indicatiile tactice"" ale selectionerului Marco Van Basten. Problemele jucatorului au inceput la meciul cu Romania, din iunie 2005, atunci cand Mark van Bommel s-a remarcat prin exces de zel, asumandu-si sarcini de conducator de joc.
BULGARIA. Tot cu 1-0 au castigat si vecinii nostri de la sud de Dunare in fata reprezentativei Macedoniei, intr-un meci amical disputat la Skopje. Martin Petrov a marcat, in minutul 29, golul care a adus victoria baietilor lui Hristo Stoicikov. Tehnicianul bulgar considera foarte important succesul din aceasta partida, intrucat a fost primul meci de pregatire in vederea preliminariilor Euro 2008.
ALBANIA. Echipa Albaniei a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu Lituania. Pentru gazde a marcat Aliaj, in minutul 38, in timp ce golurile oaspetilor au fost inscrise de Savenas (a€˜39) si Danilevicius (a€˜45).
BELARUS. O cunostinta mai veche a ""tricolorilor"", Finlanda, a jucat impotriva unei viitoare rivale a elevilor lui Piturca, Belarus, in cadrul turneului amical desfasurat in Cipru. La sfarsitul timpului regulamentar, scorul era egal, 2-2, in urma golurilor marcate de Riihilati (a€˜82 si a€˜90), respectiv Kornilenko (a€˜36) si Sabara (a€˜54). Finlanda a castigat cu 5-4 la penaltiuri.
LUXEMBURG. Meciul dintre reprezentativele Luxemburgului si Belgiei a fost intrerupt miercuri seara in minutul 65, din cauza ninsorii abundente. In momentul suspendarii partidei, Belgia conducea cu scorul de 2-0, prin golurile lui Vandenbergh (a€˜42) si Pieroni (a€˜61). (Delia Gomoescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.