Actiunile Google au scazut drastic pe piata Nasdaq, cu aproximativ 10%, dupa ce directorul financiar al proprietarului celui mai utilizat motor de cautare prin intermediul Internetului a anuntat o incetinire a ritmului de crestere a veniturilor compa
Actiunile Google au scazut drastic pe piata Nasdaq, cu aproximativ 10%, dupa ce directorul financiar al proprietarului celui mai utilizat motor de cautare prin intermediul Internetului a anuntat o incetinire a ritmului de crestere a veniturilor companiei in perioada urmatoare, transmite Reuters. Directorul financiar, George Reyes, a aratat ca Google va fi nevoita sa caute si alte surse pentru sustinerea veniturilor in afara celor provenite din publicitate, care asigura 99% din veniturile companiei. Cotatia actiunilor Google la bursa Nasdaq a scazut cu peste 39 dolari, pana la nivelul de 350 dolari. Titlurile principalului rival al Google, Yahoo, au scazut cu un dolar, reprezentand un recul de 3%, pana la 31,74 dolari pe actiune. "De fiecare data cand obtii o crestere a cotatiiilor actiunilor bazata pe previziuni de crestere, iar acestea sunt revizuite in sens negativ, cum este cazul Google, vei observa acest tip de reactie negativa pe piata bursiera", a declarat Tim Biggam, analist la firma de brokeraj Man Securities.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.