Bogdan Lobont si Adrian Mutu au fost singurii romani care au jucat miercuri seara in etapa a 24-a din Serie A.
Chiar daca a incasat primul gol in Italia, portarul Fiorentinei a facut un meci bun in fata lui Inter Milano, ""violetii"" invingan
Bogdan Lobont si Adrian Mutu au fost singurii romani care au jucat miercuri seara in etapa a 24-a din Serie A.
Chiar daca a incasat primul gol in Italia, portarul Fiorentinei a facut un meci bun in fata lui Inter Milano, ""violetii"" invingand cu 2-1. In schimb, evolutia ""Briliantului"" in partida Juventus - Parma 1-1 s-a incadrat ""in limitele normalului"". NOTE. Cotidianul Liberta l-a notat pe Lobont cu 7. ""Cand defensiva Fiorentinei a cedat, a aparut Lobont ca un zid de netrecut. Romanul a tinut in picioare echipa atunci cand jocul nu mergea foarte bine"", a scris Liberta. Cotidianul Il Giornale l-a considerat pe internationalul roman cel mai bun jucator de pe teren, acordandu-i nota 7,5: ""Lobont a avut doua parade decisive intr-un singur minut la suturile lui Veron si Stankovici. A avut iesiri bune din poarta, dar nu a putut face nimic la sutul perfect al lui Recoba"". Despre Mutu presa ita-liana scrie ca ""nu a stralucit in prima repriza, dar a reusit pasa decisiva la golul marcat de Ibrahimovici. In partea a doua a avut o evolutie mult mai buna, dar i-a lipsit golul"". SPANIA. Tot miercuri seara, in Cupa Spaniei, Real Madrid a suferit cea mai categorica infrangere din 1999 incoace. ""Galacticii"" au pierdut, 1-6, in fata Zaragozei, in meciul-tur al semifinalelor. ""Seism"", ""Umilinta"", ""Sfaramati"" au fost cateva dintre titlurile din presa iberica de ieri. ""Nici in acest an"", titreaza cotidianul madrilen AS, care noteaza ca Real a ratat ocazia de a castiga Cupa Spaniei, cel mai accesibil trofeu, in contextul in care in campionat se afla pe locul 3, la 10 puncte de Barcelona.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.