Emisiunea ""Revansa starurilor"" de la Antena 1 s-a detasat de concurenta inca de la prima editie din acest sezon: 1.213.000 de telespectatori au ales sa fie alaturi de vedetele aduse de Antena 1 de peste hotare. ""Batalia"" dintre Ramona Badesc
Emisiunea ""Revansa starurilor"" de la Antena 1 s-a detasat de concurenta inca de la prima editie din acest sezon: 1.213.000 de telespectatori au ales sa fie alaturi de vedetele aduse de Antena 1 de peste hotare.

""Batalia"" dintre Ramona Badescu, Rona Hartner si Kitty Cepraga, proaspat sosite de prin Franta si Italia, a fost plina de suspans, iar scorul strans, pe masura ""rafuielii"". In acelasi interval orar, filmul difuzat de Pro TV, ""Raport special"", cu Tom Cruise in rolul principal, a avut cu aproximativ 500.000 de telespectatori mai putin. Inca un motiv de bucurie, dar de data asta patriotica: oricat ar fi Tom Cruise de star hollywoodian, vedetele noastre autohtone i-au dat clasa! Tot duminica, Antena 1 a fost lider in prime-time, cu un rating de 10,3% si o cota de piata de 20,9%. (Sursa: TNS - AGB International; Target: All Urban). (M.M.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.