Compania IBM a anuntat disponibilitatea unor noi versiuni ale principalelor sale produse IBM Workplace, printre care se numara Workplace Collaboration Services 2.6, Workplace Managed Client 2.6, Workplace Forms 2.6 si Workplace Designer 2.6. Versiuni

Compania IBM a anuntat disponibilitatea unor noi versiuni ale principalelor sale produse IBM Workplace, printre care se numara Workplace Collaboration Services 2.6, Workplace Managed Client 2.6, Workplace Forms 2.6 si Workplace Designer 2.6. Versiunile 2.6 ale acestor produse contin peste 50 de caracteristici si functii noi, inclusiv capabilitati multi-platforma sporite si suport pentru standardele deschise. Impreuna cu WebSphere Portal, familia de produse Workplace constituie punctul de plecare in asimilarea strategiei IBM privind arhitecturile orientate pe servicii (SOA).
Suportul pentru SOA si standardele deschise, care includ standardul ODF (OpenDocument Format) pentru Workplace Managed Client, suport iCal pentru Workplace Collaboration Services si Xforms pentru Workplace Forms, ofera clientilor IBM Workplace o flexibilitate sporita si o paleta mai larga de optiuni. Solutiile inovatoare cheie, precum tehnologia de calcul centrata pe desfasurarea activitatilor, le furnizeaza organizatiilor instrumentele necesare pentru a putea transforma modul in care colaboreaza angajatii lor.
SOA permite ca aplicatiile si procesele de afaceri sa fie asamblate din componente sau "servicii" reutilizabile, oferindu-le clientilor flexibilitatea necesara pentru a se adapta la schimbarile pietei si de a profita de oportunitatile acesteia. Produsele software IBM Workplace ofera un set variat de componente de colaborare accesibile, implementate ca servicii SOA, care pot fi combinate cu aplicatii specifice pentru a furniza medii de lucru individualizate, adaptate diverselor industrii.
"In mediul de afaceri din zilele noastre, clientii se confrunta cu o varietate de produse software de colaborare si productivitate care pot fi atat costisitoare, cat si limitate in ceea ce priveste designul si caracteristicile de implementare", a declarat Mike Rhodin, manager general al diviziei IBM Workplace, Portal and Collaboration Software. "Furnizand o flexibilitate sporita si o administrare mai eficienta, familia de produse software IBM Workplace ofera o paleta larga de capabilitati menite sa imbunatateasca productivitatea angajatilor, permitandu-le organizatiilor sa beneficieze pe deplin de capitalul lor intelectual si sa se adapteze mai usor".
Noile caracteristici si functii disponibile in noua versiune a familiei de produse IBM Workplace includ: Workplace Collaboration Services 2.6 ; Workplace Managed Client 2.6;Workplace Forms 2.6; Workplace Designer 2.6

Preturi si disponibilitate

IBM Workplace Collaboration Services 2.6, IBM Workplace Managed Client 2.6, IBM Workplace Designer 2.6 sunt acum disponibile. IBM Workplace Forms 2.6 va fi disponibil in al doilea trimestru din 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.