RomTelecom a lansat primele trei optiuni de numere favorite pentru clientii rezidentiali, care vor plati o taxa pentru a putea apela numere din reteaua operatorului la tarife preferentiale. Abonatii vor putea alege prin acest sistem trei numere d
RomTelecom a lansat primele trei optiuni de numere favorite pentru clientii rezidentiali, care vor plati o taxa pentru a putea apela numere din reteaua operatorului la tarife preferentiale.

Abonatii vor putea alege prin acest sistem trei numere din reteaua companiei, intra sau interjudetene. Optiunile pentru numere interjudetene vor costa 1 euro pentru 100 de minute si 2 euro (preturi fara TVA) pentru 200 de minute. Taxa se va adauga abonamentului pentru liniile telefonice principale. Tariful pentru aceste numere va fi de un eurocent pe minut, in limita minutelor incluse, dupa care se revine la tariful obisnuit.
Cea de-a treia optiune include 50 de minute catre trei numere interjudetene si va costa 2 euro. Tariful va fi de 4 eurocenti pe minut, fara TVA.
Optiunile nu sunt disponibile pentru abonamentele sociale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.