Matsushita Electric (producatorul marcii Panasonic) intentioneaza sa vanda in anul fiscal aprilie 2006 - aprilie 2007 patru milioane de televizoare cu plasma, de circa doua ori peste tinta programata pentru anul curent. Compania intentioneaza ca
Matsushita Electric (producatorul marcii Panasonic) intentioneaza sa vanda in anul fiscal aprilie 2006 - aprilie 2007 patru milioane de televizoare cu plasma, de circa doua ori peste tinta programata pentru anul curent.

Compania intentioneaza ca anul viitor sa-si majoreze la 40% cota de piata pentru sectorul televizoarelor cu plasma, fata de 35% in prezent.
Potrivit estimarilor Matsushita, piata mondiala de profil se va dubla in acest an la zece milioane de unitati, pentru ca pana in 2010 sa ajunga la 25 de milioane.
Recent, grupul japonez a anuntat ca va investi circa 1,6 miliarde de dolari pentru construirea celei mai mari unitati de productie de televizoare cu plasma.
Pe de alta parte, compania a informat ca va vinde participatia de 7,66% detinuta la Universal Studios catre Vivendi Universal pentru 1,15 miliarde de dolari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.