Ministerul Sanatatii (MS) a stabilit limitele minime si maxime ale salariilor de baza pentru functiile de conducere din unitatile sanitare. ''Salariile de baza pentru functiile de conducere care fac parte din Comitetul Director al spitalelor, cu exce
Ministerul Sanatatii (MS) a stabilit limitele minime si maxime ale salariilor de baza pentru functiile de conducere din unitatile sanitare. ''Salariile de baza pentru functiile de conducere care fac parte din Comitetul Director al spitalelor, cu exceptia functiei de director general adjunct medical, se stabilesc de catre Consiliul de Administratie al spitalului, in limitele minime si maxime aprobate de MS pe tipuri de spitale'', precizeaza ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu. Astfel, limitele minime si maxime ale salariilor de baza pentru functiile de conducere au fost stabilite diferentiat in functie de tipul spitalului si au valori cuprinse intre: 1.400 - 3.500 lei RON pentru director general, 900 - 3.000 lei RON pentru contabil-sef, 800 - 1.200 lei RON pentru director administrativ, 600 - 1.000 lei RON pentru director ingrijiri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.