Peste 1.200 de persoane au participat, ieri, la actiunile de protest organizate pentru a treia zi consecutiv de salariatii si conducerea Aris Arad. Acestia cer anularea unui ordin de executare silita a fabricii pentru recuperarea a 28 de milioane lei
Peste 1.200 de persoane au participat, ieri, la actiunile de protest organizate pentru a treia zi consecutiv de salariatii si conducerea Aris Arad. Acestia cer anularea unui ordin de executare silita a fabricii pentru recuperarea a 28 de milioane lei noi, reprezentand datorii ale fabricii catre stat. La protestul de ieri, prefectul Cristian Stragea i-a anuntat pe protestatari ca a avut o intalnire, cu ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, si cu presedintele ANAF, Sebastian Bodu, carora le-a prezentat situatia in care se afla fabrica de strunguri din Arad. Stragea s-a ferit sa le dea un raspuns favorabil protestatarilor, spunand doar ca "sunt sanse" ca ordinul sa fie anulat. Conducerea Aris si sindicalistii spun ca, in cazul executarii silite a fabricii, aceasta ar da faliment.
Pentru a evita aceasta situatie, salariatii si patronii fabricii s-au adresat si presedintelui Traian Basescu, caruia i-au trimis, miercuri seara, o scrisoare prin care ii cer sa se implice in salvarea intreprinderii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.