De ieri a aparut pe piata saptamanalul Prezent, care se adreseaza "celor preocupati de ceea ce se intampla in jurul lor, in societate, politica, economie, in cultura si arte" dupa cum precizeaza redactorul-sef al publicatiei, Dan Cristian Turturica.
De ieri a aparut pe piata saptamanalul Prezent, care se adreseaza "celor preocupati de ceea ce se intampla in jurul lor, in societate, politica, economie, in cultura si arte" dupa cum precizeaza redactorul-sef al publicatiei, Dan Cristian Turturica. Alaturi de cunoscutul ziarist, realizator de talk-show-uri la TVR, se afla si mare parte din echipa editoriala care l-a urmat pe acesta dupa plecarea de la cotidianul Evenimentul Zilei.
Tiparit in format de tabloid, pe hartie de ziar, Prezent isi propune sa disece cele mai importante evenimente ale saptamanii, oferind in acelasi timp o mare varietate de subiecte de interes general. In acest numar, cititorii pot lectura o analiza a realitatilor din serviciile secrete romanesti, "Ce au de impartit Basescu si Patriciu", lista proprietatilor imobiliare ale lui Dan Ioan Popescu etc. De asemenea, numarul aflat pe piata contine si foarte multe informatii economice si culturale. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.