Desi a fost ocupata pana peste cap cu promovarea noului ei album, acum, cand noul material discografic este pe piata, Madonna se simte data la o parte. Mai mult, artista a declarat ca acest lucru o plictiseste teribil. Kelly Clarkson s-a despartit

Desi a fost ocupata pana peste cap cu promovarea noului ei album, acum, cand noul material discografic este pe piata, Madonna se simte data la o parte. Mai mult, artista a declarat ca acest lucru o plictiseste teribil.

Kelly Clarkson s-a despartit
Kelly Clarkson este din nou singura, dupa ce s-a despartit de iubitul ei, Graham Colton, pe motiv ca nu are timp si de el in viata ei atat de agitata. Tanara solista s-a indragostit atunci cand trupa fostului ei iubit, Graham Colton Band, a fost desemnata sa cante alaturi de ea in cadrul turneului american. Cei doi se gandeau si la casatorie, in jurul Craciunului (2006). Mai multi apropiati ai solistei au precizat ca aceasta se astepta sa fie ceruta de nevasta de ziua ei de nastere, 24 aprilie, dar, din pacate, relatia lor a luat sfarsit. Intr-un interviu pe care
l-a acordat revistei germane Bravo, Kelly Clarkson a spus: ""Nu mai suntem impreuna. Am considerat ca nu mai merita sa fim un cuplu daca nu avem timp sa ne vedem. Zi si noapte el este in studio, iar eu sunt in turnee. Vom ramane prieteni buni. Nu sunt trista, sincer, pentru ca aceasta relatie m-a facut sa iubesc din nou"".
Heather Locklear divorteaza
Richie Sambora, component al formatiei Bon Jovi, si sotia sa, actrita Heather Locklear, vor divorta dupa 11 ani de casnicie. Informatia care confirma acest lucru a venit dupa mai multe saptamani de speculatii pe marginea acestui subiect. Cece Yorke, publicistul lui Heather Locklear, a declarat ieri: ""Este o chestiune personala, prin urmare nu am sa va dau si alte detalii"". Heather Locklear a fost casatorita anterior si cu Tommy Lee, component al formatiei Motley Crue, dar au divortat in 1993, cu un an inainte sa se casatoreasca cu Richie Sambora. Cei doi s-au casatorit in Paris/Franta si au o fetita in varsta de opt ani, pe nume Ava Elizabeth.
Cine, cum, la Grammy!
Lista celor care vor concerta la cea de-a 48-a editie a Premiilor Grammy este din ce in ce mai lunga. La data de 1 februarie 2006 a fost confirmat faptul ca gala va fi deschisa de Madonna si Gorillaz, iar organizatorii au precizat ca Sir Paul McCartney, Kelly Clarkson si Ciara au fost de acord sa cante in cadrul spectacolului. Paul McCartney este nominalizat de trei ori, la fel ca si Ciara, dar aceasta din urma va urca pe scena ca parte a omagiului adus trupei Sly & The Family Stone. Din cate se pare, Kelly Clarkson, nominalizata de doua ori, va canta singura.
R. Kelly este preferatul tuturor
R. Kelly a primit trei nominalizari la cea de-a 20-a editie a Soul Train Music Awards. Acesta este cel mai mare numar de nominalizari pe care le-a obtinut un artist pentru gala din acest an si sunt in categoriile Cel mai bun album R&B/Soul, pentru LP-ul ""TP. 3 Reloaded"", Cel mai bun single R&B/Soul, pentru piesa ""Trapped In The Closet (Chapter 1 Of 5)"". Aceeasi piesa a fost nominalizata si in sectiunea Cel mai bun videoclip R&B/Soul sau Rap. R. Kelly este, de asemenea, primul care primeste premiul Stevie Wonder pentru compozitie. Alti noua muzicieni au obtinut cate doua nominalizari, printre acestia numarandu-se: The Black Eyed Peas, Keysha Cole, Missy Elliott, Gwen Stefani, Charlie Wilson, Bobby Valentino, John Legend, Mariah Carey si Kanye West.

Romanian Top 100

NR. 4 / 2006 (30 ian - 5 feb 2006)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.