Aseara a avut loc Adunarea Generala a AFC Rapid, cea mai importanta chestiune de pe ordinea de zi fiind transformarea clubului giulestean in societate pe actiuni. INCOMPATIBILITATE. Acest lucru inseamna implicit si infiintarea unui nou Consiliu de
Aseara a avut loc Adunarea Generala a AFC Rapid, cea mai importanta chestiune de pe ordinea de zi fiind transformarea clubului giulestean in societate pe actiuni.

INCOMPATIBILITATE. Acest lucru inseamna implicit si infiintarea unui nou Consiliu de Administratie, care insa, spre deosebire de cel al vechii societati nonprofit, nu va putea fi condus de George Copos, atat timp cat principalul actionar al clubului alb-visiniu ocupa si functia de vicepremier. In aceste conditii, favorit la sefia Consiliului de Administratie era Jean Valvis, patronul sponsorului LaDorna, care
s-a implicat mai mult in viata echipei in ultimul timp. De altfel, puterea de decizie a lui Copos va fi diminuata in noua societate, desi va ramane in continuare actionar majoritar, cu 60%. Acest numar de actiuni nu ii vor fi insa suficiente pentru a lua singur o decizie in noul CA, daca nu va fi sprijinit macar de unul din ceilalti actionari, sponsorii LaDorna, LukOil si Altex.
PROSPERITATE. Fotbalistii giulesteni au facut ieri-dimineata vizita medicala la INMS, singurii absenti fiind Viorel Moldovan si Marius Maldarasanu, accidentati. Cu aceasta ocazie, Daniel Pancu a declarat ca, dupa parerea sa, bugetul echipei va creste dupa ce clubul va deveni societate pe actiuni. ""Banii vor curge garla la Rapid. Cei mai importanti jucatori din Europa se vor inghesui sa evolueze in Giulesti"", a spus atacantul. La randul sau, fundasul Ionut Rada a declarat ca, in cazul in care Rapid va reusi calificarea in optimile Cupei UEFA, va folosi o parte din prima de calificare pentru a o investi in actiunile clubului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.