Valentino Fashion Group este in crestere pe pietele internationale, fiind in topul preferintelor din acest sector.
Astfel, valoarea unei actiuni a casei a atins nivelul de 22 de euro, cu o crestere de 1,5%, indreptandu-se spre o valoarea-reco
Valentino Fashion Group este in crestere pe pietele internationale, fiind in topul preferintelor din acest sector.
Astfel, valoarea unei actiuni a casei a atins nivelul de 22 de euro, cu o crestere de 1,5%, indreptandu-se spre o valoarea-record, atinsa doar in septembrie anul trecut. Operatorii bursieri vorbesc tot mai mult despre imbunatatirea performantelor titlurilor Valentino Fashion Group, mai ales in perspectiva fuziunii controlate cu casa germana Hugo Boss. In acelasi timp, compania italiana, cu sediul in Via Turati, urmeaza sa prezinte bilantul pe 2005, cu rezultate extrem de bune. Totodata, LVMH, Dior, Abercrombie & Fitch si Polo Ralph Lauren au inregistrat scaderi ale valorii actiunilor de 2% si chiar mai mari. Singura crestere substantiala a fost a titlurilor Puma (+3%), considerate de unii analisti ca fiind actiunile cu cele mai mari perspective de crestere in 2006.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.