Piata de leasing va inregistra in anul 2006 o scadere din punct de vedere al numarului de finantatori activi, in urma noilor reglementari privind institutiile financiare nebancare, a declarat agentiei Mediafax Cornel Coca Constantinescu, presedintele
Piata de leasing va inregistra in anul 2006 o scadere din punct de vedere al numarului de finantatori activi, in urma noilor reglementari privind institutiile financiare nebancare, a declarat agentiei Mediafax Cornel Coca Constantinescu, presedintele de onoare al Asociatiei Societatilor de Leasing din Romania (ASLR). Multe dintre societatile de leasing nu vor mai face fata in conditiile impuse de actul legislativ, indeosebi cele independente cu activitate si capitaluri proprii reduse. "Companiile mici vor fi scoase de pe plan local, ceea ce va insemna ca produsul de leasing nu mai poate ajunge atat de repede pe tot teritoriul tarii. Aceasta lipsa nu poate fi compensata imediat de societatile de leasing mai mari".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.