Potrivit unor informatii (aproape) confirmate oficial, compania Fujitsu Siemens va lansa in acest an un PDA ce va atrage cu siguranta atentia pasionatilor de tehnologie. Este vorba de un PDA care va fi prezentat la Congresul 3GSM si care ar urma sa f
Potrivit unor informatii (aproape) confirmate oficial, compania Fujitsu Siemens va lansa in acest an un PDA ce va atrage cu siguranta atentia pasionatilor de tehnologie. Este vorba de un PDA care va fi prezentat la Congresul 3GSM si care ar urma sa fie disponibil pe piata incepand cu luna iulie 2006.
Caracteristicile tehnice sunt intr-adevar impresionante: compatibilitate cu retelele GSM si UMTS (3G), UMTS, capabilitati de wireless LAN 802.11g, Bluetooth 2.0, memorie flash de 128MB, 64MB de RAM, sistem de operare Windows Mobile 5.0 AKU2, antena GPS si o camera foto de 2 megapixeli (doar pentru unul din cele doua modele ale acestei serii).
Interfetele incluse de echipament sunt: un microfon incorporat, un difuzor, un receptor pentru apelurile VoIP, o mufa pentru casti, port USB 2.0.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.