Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) preselecteaza, in luna februarie 2006, femei care doresc sa lucreze in Spania, in domeniul agricol, informeaza un comunicat emis miercuri de OMFM. La inscrierea in baza de date, persoanele trebuie sa pre
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) preselecteaza, in luna februarie 2006, femei care doresc sa lucreze in Spania, in domeniul agricol, informeaza un comunicat emis miercuri de OMFM. La inscrierea in baza de date, persoanele trebuie sa prezinte urmatoarele documente: copie BI/CI; copie pasaport cu valabilitate de minim sase luni; fisa personala (tipizat OMFM); CV in limba romana (tipizat OMFM); copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare; copie legalizata a carnetului de munca (toate paginile scrise); adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitanta este clinic sanatoasa; cazierul judiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale (valabilitate sase luni); declaratie pe proprie raspundere.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.