Metodologia de organizare a concursurilor pentru ocuparea functiilor de directori in unitatile scolare a fost modificata. ''Avand in vedere disfunctionalitatile survenite in aplicarea prevederilor ordinului Ministerului Educatiei si Cercetarii privin
Metodologia de organizare a concursurilor pentru ocuparea functiilor de directori in unitatile scolare a fost modificata. ''Avand in vedere disfunctionalitatile survenite in aplicarea prevederilor ordinului Ministerului Educatiei si Cercetarii privind aprobarea <>, care au condus la amanarea concursurilor de directori la nivel national, noua metodologie remediaza toate deficientele'', precizeaza Ministerul Educatiei si Cercetarii. Printre altele, noua metodologie aduce schimbari in componenta comisiilor de elaborare a subiectelor de concurs, a comisiilor de concurs si a celor de contestatii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.