MasterCard Europe a incheiat trimestrul al treilea din 2005 cu noi cresteri pe credit si debit la nivel local, compania continuand sa domine piata locala cu peste 3,5 milioane de carduri MasterCard si Maestro, volumul de tranzactii fiind de 5,39 mili
MasterCard Europe a incheiat trimestrul al treilea din 2005 cu noi cresteri pe credit si debit la nivel local, compania continuand sa domine piata locala cu peste 3,5 milioane de carduri MasterCard si Maestro, volumul de tranzactii fiind de 5,39 miliarde de dolari, potrivit unui comunicat remis ieri Rompres. "Segmentul de credit a dat semne de crestere rapida inca din perioadele anterioare, atat ca numar de carduri emise, dar mai ales ca volum tranzactionat, pentru ca in acest trimestru sa inregistram cresteri de aproape 100 la suta a volumului brut", a declarat Denisa Mateescu, General Manager Southeastern Countries, MasterCard Europe. La sfarsitul trimestrului trei din 2005 se inregistrau 520.000 de carduri MasterCard, in crestere cu 54,5 la suta fata de aceeasi perioada a anului 2004. Volumul brut al tranzactiilor, calculat in perioada 1 octombrie 2004 - 30 septembrie 2005, a fost de peste 674 milioane de dolari, numai in trimestrul al treilea acesta fiind de 202 milioane de dolari, ceea ce reprezinta o crestere cu 81,5 la suta fata de aceeasi perioada a anului precedent.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.