Mircea Geoana s-a tinut ieri tare in fata acuzatiilor aparute in presa centrala privind un teren pe care l-ar fi cumparat la un pret subevaluat si nu l-ar fi trecut in declaratia de avere. In replica, seful PSD a spus ca desfide pe oricine incearca s
Mircea Geoana s-a tinut ieri tare in fata acuzatiilor aparute in presa centrala privind un teren pe care l-ar fi cumparat la un pret subevaluat si nu l-ar fi trecut in declaratia de avere. In replica, seful PSD a spus ca desfide pe oricine incearca sa puna o pata pe reputatia sa si a conducerii PSD.
"Cu privire la ce a aparut astazi intr-un ziar central, vreau sa spun extrem de clar si cu fruntea sus: nu este nimic nelegal, nu am absolut nimic sa-mi reprosez si sunt absolut hotarat sa continuu in partid si in viata mea personala o munca si o reputatie imaculate ca om public si ca om politic", a precizat Geoana.
De asemenea, cativa lideri PSD i-au luat apararea si au spus ca este vorba de un scandal provocat intentionat inaintea Consiliului National. "Si-a cumparat omul un teren si apoi l-a vandut. Care e problema? Nu vad nimic deosebit", l-a aparat Iliescu. "Se doreste nu divizarea PSD, ci destructurarea acestuia prin aceste articole", a spus Ion Stan. Daca se priveste coincidenta intre reuniunea PSD si aparitia articolului la adresa lui Geoana, lucrurile devin mai mult decat evidente, "chestiunea fiind orchestrata sa apara azi", a opinat si vicepresedintele Ioan Mircea Pascu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.