Maine, la 20:30, intr-o editie speciala, ""Revansa starurilor"" de la Antena 1 aduce in platou trei romance care se bucura de succes rasunator peste hotare: Ramona Badescu, Rona Hartner si Kitty Cepraga! Ca de obicei, batalia se va da intre ""mode

Maine, la 20:30, intr-o editie speciala, ""Revansa starurilor"" de la Antena 1 aduce in platou trei romance care se bucura de succes rasunator peste hotare: Ramona Badescu, Rona Hartner si Kitty Cepraga!

Ca de obicei, batalia se va da intre ""moderni"" si ""populari"". Fiecare isi va pune la bataie talenul, iar surprizele vor fi pe masura. Cine-si mai imagineaza ca romancele care-au parasit tara pentru glorie au uitat sa ne reprezinte cultura peste hotare se insala.
Iar Ramona Badescu e cea care demonstreaza cel mai bine teoria conform careia originile nu se uita.
Intrebarile-capcana ale Nicoletei Voica vor scoate asadar la iveala faptul ca obiceiurile si traditiile Banatului, zona de bastina a Ramonei, constituie inca o amintire vie si, dac-ar fi sa o credem pe cuvant, Ramona Badescu n-are sa uite niciodata de unde-a plecat.
Nici Cristina Cepraga nu sta mai prost la capitolul traditii romanesti, mai ales in ce priveste dansurile populare. Care, pe langa aplauzele frenetice ale publicului, vor naste si-o timida idila intre vedeta si un tanar ""crai"" care n-o mai slabeste cu nici un chip pe blonda din Italia.
BUNICA ELVIRA. De parc-ar mai avea nevoie de vreo prezentare! Si daca totusi curiosii au nevoie de-o scurta caracterizare, atunci, fara doar si poate, ideea de ansamblu e ca ""frantuzoaica"" are un talent incontestabil: acela de a lasa publicul cu gura cascata ori de cate ori intra in scena. In fine, daca vorbim de Rona, trebuie neaparat sa vorbim si de Elvira, bunica ei. Caci ea este motivul pentru care Rona Hartner a acceptat invitatia Antenei 1 de a participa la ""Revansa starurilor"". ""Bunica mea e fan declarat al acestei emisiuni, pentru ca, zice ea, e una din cele mai «omenesti» emisiuni din Romania. Si asta am descoperit si eu: ca e complet haioasa si nu-i deloc vulgara. In Franta am facut multe show-uri, dar eram curioasa sa vad cum decurg pe la noi. Si m-am trezit la o emisiune unde Pepe, gazda, a controlat foarte bine situatia, chiar si cand atmosfera se cam incinsese, si a reusit totusi sa isi tina tigresele in frau, desi nu cu putin efort. E un tip genial!""

BEZELE PE FURIS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.