Angajatii Bibliotecii Academiei Romane continua razboiul cu institutia. Desi inca din luna decembrie o parte dintre revendicari le-au fost aprobate, angajatii solicita acum si acordarea unor sporuri pentru incordare neuropsihica. Academia Romana dore
Angajatii Bibliotecii Academiei Romane continua razboiul cu institutia. Desi inca din luna decembrie o parte dintre revendicari le-au fost aprobate, angajatii solicita acum si acordarea unor sporuri pentru incordare neuropsihica. Academia Romana doreste insa pozitia unei institutii specializate, pentru a se pronunta in legatura cu stresul la care sunt supusi angajatii bibliotecii. "Sporurile de fidelitate au fost acordate in intregime, urmand ca Academia Romana sa le acorde angajatilor bibliotecii si sporurile de stres, in conditiile in care institutiile abilitate sa determine conditiile de stres in care lucreaza acestia vor prezenta un raport favorabil lor", a declarat Florin Filip, vicepresedinte al Academiei Romane.
In plus, el a precizat ca legea nu face discriminari intre categoriile de personal din biblioteci, pe cand Academia Romana sustine ca sporurile de incordare neuropsihica trebuie sa se acorde numai unei anumite categorii de personal.
Conducerea Academiei si reprezentantii Bibliotecii Academiei se vor intalni din nou in instanta saptamana viitoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.