Sorin Oprescu a anuntat ieri, in cadrul sedintei Consiliului de Administratie al Spitalului Elias, ca se retrage de la conducerea acestei unitati sanitare, pana cand justitia se va pronunta pe fond. Spitalul va fi condus de Consiliul de Administratie

Sorin Oprescu a anuntat ieri, in cadrul sedintei Consiliului de Administratie al Spitalului Elias, ca se retrage de la conducerea acestei unitati sanitare, pana cand justitia se va pronunta pe fond. Spitalul va fi condus de Consiliul de Administratie si de Comitetul director stabilite de conducerea Academiei Romane. Oprescu a declarat agentiei Rompres ca nu doreste ca spitalul sa fie atras intr-un proces politic, ci sa-si mentina independenta si sa-si desfasoare in continuare activitatea.
Curtea de Apel Bucuresti a suspendat la data de 26 ianuarie ordinele din 5 ianuarie ale ministrului Nicolaescu, prin care prof. dr. Sorin Oprescu era demis din functia de director la spitalele Universitar si Elias.

2/2/2006


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.