Valoarea tranzactiilor online din Romania va avea o rata de crestere lunara de 20% in urmatorii cinci ani, potrivit estimarilor reprezentantilor principalelor firme din domeniu. In prezent, cele mai bine tranzactionate produse sunt cele din domeniul
Valoarea tranzactiilor online din Romania va avea o rata de crestere lunara de 20% in urmatorii cinci ani, potrivit estimarilor reprezentantilor principalelor firme din domeniu. In prezent, cele mai bine tranzactionate produse sunt cele din domeniul IT&C, urmate de produsele electrocasnice, iar cele mai multe tranzactii provin din zona site-urilor de servicii online. Un alt domeniu cu potential de crestere este cel al publicitatii online.
"Se pare ca romanii nu au incredere in aceasta forma de comert. Trebuie sa se faca mai mult pentru sensibilizarea populatiei si a mediului de afaceri, in general", a afirmat Radu Georgescu, presedintele companiei Gecad. Potrivit companiei ARBOmedia, piata de publicitate online este estimata la aproximativ 3,5 milioane de euro, pentru anul 2006. "Publicitatea online de la noi este in dezvoltare, cu o rata anuala de crestere de 15-19%, pana in anul 2009", a declarat Doru Panaitescu, Online Sales Manager in cadrul ARBOmedia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.