Angajatii Mittal Steel Iasi vor primi bonusuri salariale in valoare de 20%, in functie de performantele obtinute, si vor beneficia de doua cresteri ale salariilor, de 5%, cu incepere din luna ianuarie, si de 3%, din luna august. "Angajatii Mittal Ste
Angajatii Mittal Steel Iasi vor primi bonusuri salariale in valoare de 20%, in functie de performantele obtinute, si vor beneficia de doua cresteri ale salariilor, de 5%, cu incepere din luna ianuarie, si de 3%, din luna august. "Angajatii Mittal Steel Iasi vor beneficia de o premiere lunara de pana la 20% din salariile de baza individuale, in functie de realizarea indicatorilor din planul de afaceri. Prevederea este inclusa in anexele la Contractul Colectiv de Munca pe 2006, pentru care negocierile au fost incheiate saptamana aceasta", se arata intr-un comunicat al administratiei companiei. Salariile de baza vor fi indexate in lunile ianuarie si august, cu 5%, respectiv 3%, iar pentru munca efectuata in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale, salariatii vor primi sporuri de 25% din salariu.
In perioada concediului de odihna, salariatii vor beneficia de o indemnizatie cel putin egala cu salariul de baza, indemnizatiile si sporurile permanente cuvenite pentru perioada respectiva, prevazute in contractul individual de munca.
In plus, angajatilor Mittal Steel Iasi li se vor acorda prime in valoare de 100 de lei, cu ocazia Pastelor, a Craciunului, a Zilei Metalurgistului, zilei de nastere si o prima de vacanta, in valoare de 100 de lei. Compania din Iasi este detinuta de grupul Mittal, cel mai mare producator mondial de otel. Mittal controleaza in Romania si combinatele de la Galati, Hunedoara si Roman.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.